Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie. Puteti modifica in orice moment setarile acestor fisiere urmand instructiunile din contul meu sectiunea GDPR.

Inchide

Unitate pentru toner rezidual originala Brother WT-223CL

Unitate pentru toner rezidual Brother WT-223CL. Durata de functionare de 50,000 de pagini.

Aceasta unitate originala pentru toner rezidual Brother WT-223CL este compatibila cu o gama vasta de imprimante laser: DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, HL-L3210CW, HL-L3270CDW, MFC-L3730CDN, MFC-L3770CDW. Conceputa pentru a va oferi documente imprimate rapid, eficient si impecabil, WT-223CL va ajuta sa va asigurati ca imprimanta functioneaza fara probleme.

Caracteristici
-Durata de functionare de 50,000 de pagini
-Unitate originala Brother de calitate înalta
-Asigura o performanta optima a imprimantei laser

94,01 lei (inclusiv TVA)
La comanda
Referinta:
WT-223CL
Marca:
Imi place0
Favorit
Compara0
Descriere

Unitatea originala pentru toner rezidual WT-223CL este un consumabil esential pentru birou, care prelungeste viata imprimantei si asigura imprimarea de documente de înalta calitate fara întrerupere, pagina dupa pagina.

WT-223CL colecteaza surplusul de toner care se acumuleaza în imprimanta, astfel încât sa-l puteti arunca fara batai de cap si fara mizerie sau dezordine. Astfel, printurile dvs. îsi pastreaza claritatea, oferindu-va rezultatele profesionale pe care le asteptati de la Brother.
Oferind un ciclu de functionare de 50.000 de pagini, aceasta unitate pentru toner rezidual este durabila si fiabila si simplifica întretinerea de rutina a imprimantei.

Detalii produs
WT-223CL

Fisa cu date

Tehnologie
LED color
Compatibilitate
Brother
Tip consumabil
Original (OEM)
Accesorii imprimante
Rezidual
Recenzii
Nu exista recenzii
Produse asociate

Contul meu

Meniu

Inregistreaza-te pentru a salva produsele îndrăgite.

Conectare

Inregistreaza-te pentru a folosi listele de dorinte

Conectare