Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie. Puteti modifica in orice moment setarile acestor fisiere urmand instructiunile din contul meu sectiunea GDPR.

Inchide

BROTHER QL-1110NWB

Imprimantă de etichete pentru livrări sau depozite. Opțiuni de conectare cu fir și wireless și imprimare în format lat de 4 inchi (101,6mm).

1.852,50 lei (inclusiv TVA) 1.950,00 lei
Redus -5%
Stoc Furnizor
Referinta:
QL1110NWBYJ1
Marca:
Imi place0
Favorit
Compara0
Descriere

Putând să imprime pe un format lat de 4 inchi (101,6mm), QL-1100NWB oferă compatibilitate cu pachete software "third party" pentru etichete, venind în ajutorul companiilor de curierat sau livrare de paleți.

Iar pentru vânzătorii care folosesc serviciul Fulfilled By Amazon (FBA), funcția "PDF Crop Print" vă permite să imprimați fișiere PDF ce conțin etichetele cu coduri de bare create în contul FBA. Driver-ul detectează, extrage și imprimă automat fiecare etichetă individual pe QL-1100NWB, simplificând sarcina expedierilor prin Amazon.

Această imprimantă este compatibilă cu PC, Mac, smartphone și tabletă și poate fi conectată prin USB, Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth. În plus, are certificarea Apple MFi și este compatibilă AirPrint - toate opțiunile de conectare sunt acoperite.

Cu o gamă de SDK-uri (Software Development Kit) disponibile pentru Windows, iOS și Android, QL-1100NWB poate fi integrat cu ușurință în sistemele folosite.

Detalii produs
QL1110NWBYJ1

Fisa cu date

Tehnologie
Termica
Interfata
USB, Retea, Wireless, Bluetooth
Rezolutie(dpi)
300x300
Latime banda (mm)
102
Recenzii
Nu exista recenzii
Produse asociate

Contul meu

Meniu

Inregistreaza-te pentru a salva produsele îndrăgite.

Conectare

Inregistreaza-te pentru a folosi listele de dorinte

Conectare