Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie. Puteti modifica in orice moment setarile acestor fisiere urmand instructiunile din contul meu sectiunea GDPR.

Inchide

Despre noi

Cine suntem?

Infiintata in 2003 cu capital romanesc, compania Powertrust a inceput ca distribuitor de consumabile compatibile pentru produse IT.
Oferind un raport calitate/pret optim si o gama larga de produse pentru imprimante laser si cu jet de cerneala, echipamente multifunctionale, copiatoare, faxuri, consumabile originale si compatibile s.a.), Powertrust este in prezent o companie in continua expansiune cu un portofoliu important.

Ce va oferim?

Cea mai completa gama de consumabile. Printre marcile comercializate amintim pe cele de prestigiu mondial: Hewlett Packard, Canon, Epson, Lexmark, Konica Minolta, Brother, Toshiba, Xerox, Oki, Kyocera Mita, etc.
In acelasi timp, suntem cei care comercializam gama de cerneluri Inktec, lider pe piata mondiala de produse compatibile prin calitatea si fiabilitatea oferite.

Service autorizat pentru gama de produse Brother si imprimante Epson atat garantie cat si post garantie.
Apeland la serviciile noastre de inchiriere echipamente va reduceti cheltuielile ocazionate de imprimare cu pana la 90%.

De ce noi?

Compania noastra vine in intampinarea clientilor cu deviza: «Calitatea face diferenta». Orientarea catre client, alegerea unor furnizori importanti, producatori de prestigiu, diversitatea produselor comercializate, calitatea produselor si nu in ultimul rand seriozitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor speram sa va convinga sa reveniti la noi oricand, cu placere si incredere!

Contul meu

Meniu

Inregistreaza-te pentru a salva produsele îndrăgite.

Conectare

Inregistreaza-te pentru a folosi listele de dorinte

Conectare